Info voor ouders

Geachte heer/mevrouw.

 

Misschien is dit een beetje schrikken, uw zoon/dochter komt met de vraag of hij/zij een "rank" mag kopen voor een Minecraft server. Dat begrijpen wij goed en daarom leggen we het hier graag voor u uit.

 

Uw zoon/dochter speelt het spel Minecraft, in minecraft zijn er verschillende werelden waar iedereen in kan. Dit word een server genoemd, wij zijn zo'n server.

 

Iedereen met een Minecraft account kan gratis spelen op onze openbare server, het huren van de server zitten kosten aan verbonden. Om die kosten te vergoeden geven wij spelers de mogelijkheid een donatie te doen en hiervoor een aantal leuke extra's te krijgen.

 

Onze veel gestelde vragen:

Wat krijgt mijn zoon/dochter precies?

Dit hangt er vanaf wat voor donatierank hij/zij besteld, om hier per pakket achter te komen, klikt u in het menu op Ranks en dan klikt u op de afbeelding van het pakket.

 

Hoe kan ik betalen?

U kunt veilig online betalen via iDeal, bankoverboeking, Paysafecard, Paypal en Bitcoin.

 

Hoe verloopt de betaling?

1. Eerst selecteerd u een pakket

2. U vult uw gegevens in, hier word niks mee gedaan en is alleen bedoelt om contact met u op te nemen als dat nodig is.

3. U selecteerd de betaalmethode, wilt u betalen met iDeal, bankoverboeking, Bitcoin of Paysafecard? Selecteer dan Mollie.

4. De betaling opent in een nieuw scherm en hier word u verder begeleid.

5. Na een succesvolle betaling krijgt uw zoon/dochter de Rank op de server automatisch, een teamlid moet dit vervolgens activeren op de website en discord server, dit kan uw zoon/dochter vragen maar gebeurd vaak vanzelf binnen een paar uur.

 

Hoelang geniet mijn zoon/dochter van de rank?

Bij ons is er geen tijd of abbonement verbonden aan een rank, u zit nergens aan vast en betaald één keer.

 

Is de betaling veilig?

Vanaf het moment dat u uw gegevens heeft ingevuld word de rest geregeld door het bedrijf Mollie en hebben wij geen inzicht in uw verder ingevulde gegevens.

 

Heeft u een andere vraag? Wij helpen u graag.

Stuur ons een email: contact@countrycraft.nl